Lina Andersson
En lång Art Director och entreprenör med hemvist i Malmö. Här kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer få en hel del outfits och väldigt mycket Malmö.
Annons

Just nu.

Solen skiner över sommarstugan, men det är kallt. Och ganska blåsigt. Så vi kör på utflykt istället. Besöker loppisar. Har hittat två handväskor, två halsband, en liten mässingsskål för 10 kr (köpt en mil från det stora mässingsbruket i Skultuna), två ljusstakar som påminner mig om att allt skulle ha just den blå färgen på 90-talet.

Annons

En liten assiett, en te-bricka, en liten tång för typ sockerbitar. Och så två spel. Briospelet var ett fynd (också 10 kr) och så kul att spela! Heter visst kulbank när vi googlade. Ett kvartettspel och en förpackning kritor. Kritor som visade sig vara för att rita på tyg, sen stryka med strykjärn och sen tvätta tyget så ska det sitta! Vilken grej. Har även köpt en skål och en plasttrasmatta tänkt till köket.

Annons

Kommentarer till “Just nu.”

  1. Halvtidsavstämning i stugan! - Lina Anderssonlinaandersson.femina.se skriver: 20 juli, 2021

    […] par fina kap även där. Men Läkarmissionens är en gammal favorit, där hittade vi förra året Kulbanken, extremt fint fynd. Är absolut något visst att fynda ett fint gammalt spel som man sen kan spela […]


Dela på:
Annons
Laddar
https://linaandersson.femina.se/2020/07/20/hur-man-firar-en-40-aring-pa-basta-satt/