Lina Andersson
En lång Art Director och entreprenör med hemvist i Malmö. Här kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer få en hel del outfits och väldigt mycket Malmö.
Annons

Halvtidsavstämning i stugan!

Hej! Vi har passerat mitten av vår stugvistelse. Och vädret har gått från tropisk hetta (bilden ovan, där rann svetten längst ryggen) till vanlig svensk sommar.

När vädret blev mer hanterligt, att man alltså inte behöver bada konstant för att kunna röra sig, har vi avverkat några av våra sommar traditioner. Tre stycken närmre bestämt. Först ut är Arboga. Där ovan fralla intogs. Blev dock besviken att konditoriet vi alltid besöker, Hå-Ges, var stängt för renovering. Älskar att komma till helt vanliga små svenska städer och fika på helt vanliga svenska fik. Lever ju annars i en filterbubbla av surdeg, bowls och burrata. Den behöver man sticka ut huvudet ur.

Annons

Annons

Men jag är inte bättre än att jag ville få med min Ganni-klänning i bilden (som väldigt många trodde var en skjorta på mitt Instagram. Blir så när man är 180 lång). Och lyckades med detta tilltag av instagrammande svepa ner koppen med kaffe i knäet.

Resultatet ser ni här. Vi låtsas absolut som ingeting.

Förutom att Arboga är en himla mysig liten stad att besöka med vansinnigt fina gamla hus så har de Fotstället. Jag och killen har besökt det sedan svärmor hade en sommarstuga strax utanför Arboga, ca fem år nu tror jag. Fotstället gör alltså medicinsk fortvård. Och mina löparfötter behöver absolut detta. Ovan en före och efter bild. Besparar er närmre närbild på mina fötter.

Annons

I Arboga besöks också alltid Kuriosaboden. En välsorterad supermysig second hand i ett gamalt hus.

Sommarstugetradition två är att köra till blåbärsskogen och plocka blåbär. Detta görs med svärmor/farmor.

Annons

Ljuset, avkopplingen, mindfullnessen att plocka! Älskart.

Även i skogen följde Ganni med.

Sommarstugetradition tre är att köra till Västerås och gå på second hand. Vi började med lunch i hamnen för att sedan traska in till stan för att besöka Myrorna. Ovan bild har mini tagit. Hon tog en bild med hela mig, det var denna. De andra bilderna är utan huvud. Ändå en bra början till att drillas till bloggfotograf.

Annons

Efter Myrorna körde vi till Läkarmissionens second hand och PMU. Den sistnämnda var mest stor tyckte jag, även om vi gjorde ett par fina kap även där. Men Läkarmissionens är en gammal favorit, där hittade vi förra året Kulbanken, extremt fint fynd. Är absolut något visst att fynda ett fint gammalt spel som man sen kan spela om kvällarna i stugan. I år hittade vi ett gammalt domino. Alldeles komplett. Och så lite annat smått som en ask i trä, smala ljus och trumpinnar.

Halvtid i stugan som sagt. Allt går ändå ganska smooth får jag säga. Mini är absolut mer hanterlig i sommarstugelivet än i det vanliga livet. Känns fint. Och jag har yogat, inte varje dag som jag sa jag skulle, men många dagar. Och så har jag sprungit. Slog rekord på halvmilen häromdagen. Även om det kvittar. Det är ändå hela känslan av att bada efter en löptur, yoga till solnedgången och att äta ostbågar till sjöns skvalp samtidigt som vi spelar memory eller kinaschack.

Dela på:
Annons
Laddar
https://linaandersson.femina.se/2021/07/18/vad-vi-atit-i-stugan-hitintills/