Tidigare i veckan var jag på ett supertrevligt matlagnings event med köksredskapsvarumärket Zwilling. Fick lära mig så många bra grejer så måste ju såklart dela med mig av dem här till er.• Magnolias blomsterblad går att äta.• Kirskål passar till mjölkchoklad.• När man använt allt på en citron kan man torka den i ugnen och sen mortla den.• Nässlor mixas med fördel med broccoli för trevlig puré (koka broccilin väl, i med nässlorna de sista sekunderna).• Trädgårdsväxten Funkia går att äta. Tillred den som sparris.• Förgätmigej går att äta.• Stoppa massa överblivna torkade örter och lökskal i en rosfri bunke. Tänd eld på dem och häll sen över grädde som släcker elden. Låt stå och dra. Vi serverade grädden till hälleflundra. Men det absolut bästa tipset från i onsdags var detta. Ätbar bukett. Så himla fint att servera på ett mingel eller innan sommarbuffén. Börja med att plocka ihop lite olika örter, ätbara blommor och ogräs (persilja, ärtskott, raps, magnolia, kirskål etc). Gör små buketter som du försluter med tunt hyvlad Rättika. Lägg sen små klickar av majonäs i buketterna. (Neutral majonäs lyfter växternas smak.) Hur fint blir det inte att servera?! Happy sommarmingel gänget!