Denna vansinnigt goda pizza från Tuvessonskan, med liban brödbotten, syltad lök, tunt skivad potatis och gruyereost på toppen. Det är inte bara syrenen som slår ut i full blom. Väldigt många grönsaker är som allra bäst just nu. Fick hem ovan låda från Årstiderna med säsongsgrönsaker i fredags. Tomaterna spelar i en helt egen liga. Och så lärde jag känna Agretti (eller Munkskägg) som jag kokade snabbt i vatten och sen dressade med olja och citron. Fantastiskt gott till fredagspizzan! Dessa extremt snygga kakor är också extremt goda! Hett ha-alltid-hemma-kaka-tips. Äntligen rabarber! Vi kokade kompott i helgen som sen åkte på pannkakorna, gröten, yoghurten och lördagsdesserten med maräng och glass. Och så blev jag bjuden på en "Raberbedröm" hemma i vänners trädgård. Jag hade absolut kofta och knäppt jacka hela vägen upp. Men blommande äppleträd och med en bubblande rabarbedrink i handen är allt förlåtet.