När jag fyllde år fick jag det finaste man kan få i gåva av mina tre kolleger och vänner Malin, Olivia och Anne. Jag fick en heldag tillsammans med dem i Borstahusen. Där Malin bor. Borstahusen är en enormt pittoresk gammal fiskeby utanför Landskrona. Här började vi med lunchpicknik. Bröd, ost och nyfångade räkor. Och brödet hörrni. Det har blivit vida känt som "Fredriks bröd". Alltså Malins mans bröd. Det kallas också "bloggbrödet" efter att Johanna Bradford bloggade om det efter att ha ätit det hemma hos Malin och Fredrik. I själva verket kommer brödet från kokboken "Kärlek, Oliver och Timjan". Men jag tycker vi kallar det Fredriks bröd. Efter långlunch med bubbel och babbel hände detta. Enormt kul! Första gången jag stod på en SUP-bräda. Nåja. Stod och stod. Men satt i alla fall och paddlade frenetiskt. Dopp togs. Vi svidade om för kvällen och middag började förberedas. Tog på mig ett vintage-set jag köpte i början av sommaren som aldrig blivit använt. Malin har massvis av fantastiska tallrikar och fat. Extra kul att då välja ut vilka tallrikar som passar vem så alla får en egen talltik med tanke bakom. Förrätten var Burrata med ugnsbakade vindruvor. Och innan vi satte igång med maten berättade de menyn för mig och sa att varje rätt kom från olika influencers. Sen skulle jag gissa från vem. Denna rätten tog jag när jag såg bilden. Kände igen den sandfärgade stenen som Sedir har som underlag till alla sina instagrambilder. Receptet var hämtat från hans kokbok. Kan dessutom vara den snyggaste kokbok som gjorts. Huvudrätt lax. Här tog jag korrekt influencer på den broderade duken. Som var Sofie Fahrman. Laxen blev förövrigt enormt god! Lärde mig också livets kökshack! Att lägga ingefäran i frysen. Då blir det plötsligt superenkelt att riva korrekt mängd. Vi avslutade med denna fantastiska dessert! Från Sofia Wood. Man hittar receptet i hennes Highlight.