Ser framför mig att detta kommer bli en av sommarens roterande luncher. Mättande och samtidigt friskt smak från yoghurten. Innehåller yoghurt, ajvar och krispig färs med goda örter. Recept från @1000smaratter. Ännu en perfekt sommarrätt men framförallt ser jag framför mig att denna ska göras i påsk! Sallad på långsamt bakad lax med blodapelsin, pistagenötter, gräslök och dill. Recept av @Sedir. Älskar att bygga upp en helgmåltid utifrån lite olika små rätter som man sen kan blanda som man vill på tallriken. Dessa potatis kändes som en perfekt del i en sådan middag. Krispig potatis på bakpotatis med en limedipp. Recept av @Tuvessonskan. Lyssna på detta... "En skiva rostad brioche, ett rejält lager smör och ett lager kanelsocker som jag bränt av med brännare (men som går att bränna av med grillfunktionen i ugnen också). Ovanpå ligger créme fraiche som vispats fluffigt ihop med vaniljsocker." Jamen ni fattar. Måste ätas. Recept @matpainsta. När vi var på talldungen i helgen serverades det Madeleinekakor på frukosten. Är ingen kakmänniska, men en vacker liten enkel kaka som denna kan jag verkligen uppskatta. Har även sedan länge haft Madeleinekaksplåt högt upp på min loppislista. Receptet ovan kommer från @gabriellaskog. Avslutar med en bonus. Ett vintips från min kollega och vinexperten Sanna. Detta är en riktigt bra flarra! Drack den i påskas. Sybille Kuntz orangea, släpps den 11:e mars i det tillfälliga sortimentet. Bor man i Malmö ska man alltså ta sig till Hansa och gå in i det separata "rummet" längst in i butiken.