Dessa dumplings (eller dessa om vi handlat på ICA) finns alltid i vår frys. Och vegetariska då såklart. Med olika tillbehör (sojabönor, mangosalsa, sashimi osv) har man en festlig lördagsmiddag. Men vi har tröttnat lite på konceptet på sistone så har samlat på mig recept som skojar till dem snäppet mer.Detta blev jag enormt sugen på när jag såg det i mitt flöde. Känns perfekt i kylan. Dock kräver det sin planering att göra buljongen från grunden. Men tänker att så värt. Recept från @gottigheters. En annan variant med kokosgrädde och röd curry som går betydligt fortare att göra. Receptet och inlägget hittar du här.Här har @tuvessonskan gjort en krispig rissallad jag tänker är ett perfekt tillbehör till dina dumplings om man bara steker/ångar dem som vanligt.Ytterligare en varint med dumplings och buljong! Här har vi en krämig misobuljong som @1000smaratter lagat. Enkel buljong på 10 minuter! Gillar. Anja @anjaolaug gör en stor sats och sparar i kylen som hon även kan ha till nudlar. Receptet hittar ni här.