Varje år vid denna tidpunkten brukar jag och killen anordna eggnog för våra vänner. Vi har gjort det sen vi flyttade in i lägenheten vi bor nu i och det har helt klart blivit en tradition. Och killen har blivit en mästare på att göra många eggnogs under kort tid. Kommer såklart inte bli någon eggnogg denna julen. Kanske att vi ändå klär upp oss och smuttar på en varm eggnog. Bara han och jag. Bildkälla. Men om jag skulle få fantisera lite. Och då dessutom lägga på ett lager av gott om tid. Alltså massor av tid att förbereda och piffa innan (har aldrig hänt och kommer med största sannolikhet aldrig hända, men nu drömmer jag). I alla fall. Skulle helt klart göra en ugnsbakad brie. Det gjorde vi förra året och det var succé. Hämtade inspo från Johanna Bradford och detta inlägget (som förövrigt är ett av mina favoritinlägg genom tiderna typ, älskar allt i det). Skulle även värma Äppelmust. Har vi också gjort de andra åren då det är ett bra alternativ på alkoholfri dricka. Och tips! Leta efter Rescues "Vintermumma" flaska i butik, köpte den till jobbet för ett par veckor sedan. Galet god att värma, och gärna med lite extra färsk ingefära i. Skulle absolut köpa en stor vintrig bukett till bordet där plockmaten står. Dessa urtjusiga päron skulle jag absolut göra. Från Sofia Wood. Och här är outfiten! Fast utan byxor under paljetterna. Det blir alltid rysligt varmt i vår lägo när vi fyller den med människor, ljus och varm Eggnog. Och så skulle alla ens vänner komma. Inte som förra året då det var flest dagiskompisar och minst vänner. Känns som en typisk småbarnsfälla som vi icke ska hamna i igen. Nåväl. Outfiten ovan kirrade jag idag, hos Kajsa. Som ett trotsigt barn tänker jag fira på, men i betydlig mindre skala då.