Äntligen är kampanjen jag jobbat ett tag med igång! För ett gäng veckor sedan åkte jag upp till Stockholm och i snöstorm tog jag mig ut till Ingarö. Där mötte upp David, som driver Green Kitchen Stories tillsammans med sin fru Luise. Vi åkte ut till ett sommarhus där Luise och världens gulligaste lilla bebis väntade. Sen plåtade vi mat, grillade i snön och plåtade mer mat i rykande fart. Innan ljuset försvann över Ingarö. Och om detta är kind of a drömsamarbete eller! Har följt GKS sen start. Och inspirerats av deras ljuvliga bilder och recept. Och att matcha ihop dem med Kung Markatta är liksom perfektion. Ett himla fint varumärke med grymmegoda produkter och så Green Kitchen Stories som skapar galet goda recept och bilder. Kan verkligen rekommendera Ingefärsdrycken! Exakt en vecka efter plåtningen filmade vi. I solsken och vårvärme (ovan). Lite annorlunda mot själva plåtningen en vecka tidigare alltså (nedan). Att äta vegetariskt är en av de största insatser man kan göra för miljön. Och självfallet vill man ju bidra till ett bättre klimat! Därför har vi tillsammans med Kung Markatta tagit fram en vegetarisk grillskola. För visst tusan är det knixigt att grilla vegetariskt?! Jag tycker det, och jag har ändå varit vegetarian i typ femton år. Men varje sommar står jag där med ett ledset grillspett, eller en halloumi som trillat mellan gallret. Men nu alltså. Är så inspirerad av alla finfina recept och handfasta tips GKS tagit fram. Kommer lätt göra hamburgaren, brödet vet jag med säkerhet att det blir väldigt smaskigt och den där grillbrickan kommer jag att imponera mina vänner med en ljummen julikväll. Jamen ni ser! Först hamburgar med avokadosalsa. Och tack vare havregryn och potatismjöl håller burgaren ihop på gallret. Och så grillbrickan. Perfekta blandningen mellan allt gott. Längst ner grillad sallad! Hur lätt och gott som helst. Alla recept och grilltips hittar ni här. Ovan tre bilder har David Frenkiel plåtat.