Kan inte få nog. En burrata om dagen var ett måste. Och perfekt lunch ju. Tunt tunt skivad rå fisk. Med citron, lite olivolja och kapris. Råfiskhimlen. Och ett par ostron såklart. Friselle! Fick tips av Alex som är gift med en italienare. Hon skickade till och med en liten film med instruktion. Först sköljer man det hårda brödet i vatten, sen lägger man på en rejäl klick med tomat och basilika. Och fattar inte varför jag inte upptäckt iskaffe innan! När det är varmt är det ju lätt bästa drycken. Och så galet enkelt att göra. Blev föresten väldigt sugen på att testa cold drip efter att läst Lindas inlägg från New York. Typiskt bra ost. I väntan på att maten ska bli klar/minin ska somna. Oliver, chips, små brödgrejer och ost. Och de torkade citrusfrukterna nere i bild var beroendeframkallande. Ångrar jag inte köpte med ett lass hem. Nästan så jag ville vara köttätare för en liten liten stund där ett tag i Italien...